Derfor er jeg medlem

I slutningen af 2005 modtog jeg en hilsen fra Zonta Klub Randers, om jeg havde lyst til at være gæst til et møde for at se, hvad Zonta var.

Jeg var med til et medlemsmøde – at der var kuk i det med en foredragsholder, der havde meldt afbud og at der var tale om et helt improviseret arrangement opdagede jeg ikke. Jeg havde en sjov, hyggelig og rigtig spændende aften sammen med mange spændende piger. Jeg kan huske, at jeg på vejen hjem tænkte, at det var længe siden, jeg havde grinet så meget.

Så blev jeg medlem i marts 2006. Den gang i Randers Klubben, nu er jeg medlem i Ålborg Klubben.

For mig er Zonta en mulighed for at møde andre kvinder, der har spændende historier at fortælle, og som gerne vil dele deres erfaringer med mig. Det at vi deler det fælles mål – at gøre verden til et bedre sted for kvinder – og arbejder tæt sammen om at skaffe midler til at støtte lokale, nationale og internationale projekter giver mening for mig.

Når vi mødes til møder i klubben, på landsplan eller internationalt kommer jeg hjem løftet, inspireret og glad for at være en del af et netværk af sjove, kloge og interessante kvinder, der vil bruge deres overskud til at hjælpe andre kvinder til at få det bedre.

Derfor er jeg stadig medlem

 

Helle Larsen, advokat

Helle Larsen, advokat Advokathuset Helle Larsen
Helle Larsen, advokat
Advokathuset Helle Larsen