Set & sket 2018

Den 4. januar 2018 holdt Aalborg Zonta Klub 80 års fødselsdagsfest. Der var gæster fra  naboklubberne Viborg, Århus 1.  og Silkeborg. Vi startede med bobler og snacks, hvorefter Eva Nielsen, som er historiker og tidligere distrikts- og landsformand, nu Esbjerg Zonta Klub, holdt et indlæg om Zontas historie. Tidligere medlem i Aalborg, nu Århus 1., Hanne Friis fortalte om Aalborg Zonta Klubs historie. Efter en dejlig middag blev aftenen afsluttet med et lotteri.

Der var feststemning og højt humør, og det var som altid dejligt med gæster fra andre klubber.

Og så var der også medlemsoptagelse – velkommen til Christina og Kirsten i vores klub.

 

 

 

 

Medlemsmøde d. 1. februar.

Malene Urup, retspræsident for Byretten i Aalborg, fortæller om Retten og arbejdet som leder af denne. Derefter fik vi en rundvisning i Byrettens lokaler.

Aftenen sluttede med spisning og møde på Café Ulla Terkelsen.

 

 

Medlemsmøde d. 5. april.

Spændende aften med besøg af Borgmester Birgit Hansen, der fortalte om at være kvinde og borgmester- og om hvordan hun ser forskel på mænd og kvinder i politik.

Det var også en aften, hvor vi kunne optage endnu et medlem Anne-Lise Schou.

 

 

 

 

 

Medlemsmøde d. 3 maj.

Medlem af vores klub, juridisk direktør i Spar Nord Karin Duerlund, var værtinde for en super interessant og tankevækkende aften i Spar Nords hovedsæde. Niklas Andersen, forretningsudvikler i Spar Nord, tog os med på en fremtidsrejse. Tankevækkende hvor hurtigt tingene udvikler sig. Bliver bankrådgiveren erstattet af en app? Karin fortalte derefter om, hvorfor Spar Nord er lykkedes med at udvikle sig til Danmarks 5. største bank.