Set og Sket 2020

 

Klubmøde d. 1. oktober.

Spændende foredrag med Nina Holst Christensen, Justitsministeriet og Kommitteret i EU ret og menneskeret.

Derefter Kunstauktion over 6 flotte donationer: billeder, bronzeskulpturer og skønne smykker. Alle doneret i anledning af Zonta International 100 års jubilæum i 2019. Auktionen indbragte 21.300kr., som går til Stop Børneægteskaber og de lokale Bydelsmødre.

Klubmøde d. 2. september.

Vi synger Septembers himmel er så blå – stående i flot solskin med Limfjorden i baggrunden.

Vi er på besøg på Galleri Blæst – For the Joy of Art, som ejes af vores medlem Christine Stampe Frøsig.

 

Sommermøde d. 2. juni.

Sommerfest på Museum for Papirkunst i Blokhus.

Årets sommerfest startede med en vandretur på stranden i Blokhus efterfulgt af et besøg på Museum for Papirkunst. Vi mødte den internationalt anerkendte psaligraf, Bit Vejle, der viste rundt og fortalte om sine værker. Det var en forrygende oplevelse. Aftenen sluttede af med mad i museumscafeen og handel i Butikken.

Det kan varmt anbefales at besøge dette sted.

 

Medlemsmøderne i april og maj blev aflyst på grund af Covid-19.

 

Medlemsmøde d. 3. marts – Årsmøde.

Medlemsoptagelse af Christina Frøsig Stampe, indehaver af Galleri Blæst, Nibe 0g Jane Skatka, indehaver af Skatka Mode, Åbybro.

Derefter et godt og spændende Årsmøde med status over et begivenhedsrigt jubilæumsår.

Medlemsmøde d. 5. februar.

Efter et kort medlemsmøde i Galleri Jarsbo omgivet af højaktuelle Galschiøts skulpturer, fik vi med museumsinspektør Thea Højvang Rasmussen en interessant rundvisning i Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus. Aftenen sluttede på SMAEK med dejlig mad og vin.

 

Medlemsmøde d. 9. januar 2020.

Besøg af Anne Rottbøll, der sammen med sin mand ejer Børglum Kloster. Hun fortalte levende om det store arbejde med at forvalte gods, kloster, kirke og jord samtidig med at de hvert år modtager 30.000 turister. Børglum Kloster danner således rammen om så forskellige aktiviteter som bryllupper, foredrag, friluftsteater, koncerter og kunstudstillinger.