Derfor er jeg medlem

Vi er aktuelt 28 medlemmer i Aalborg Zonta Klub

Jeg har været medlem af Aalborg Zontaklub siden 2008. Klubben er et meget givende netværk, hvor jeg til stadighed finder stor inspiration og glæde i at mødes med spændende kvinder, der har noget på sinde.

Vores fælles anliggende er Zontas formål, som indebærer at støtte og styrke kvinders livsbetingelser, rettigheder og uddannelse, samt tage afstand fra børneægteskaber og vold mod kvinder.

Jeg har gennem årene også deltaget i nationale og internationale Zonta møder og arrangementer, og hver gang har jeg lært noget om verden, kvinder og mig selv.

De månedlige møder har faglig karakter, som understøtter Zontas formål, og det samme er tilfældet med lokale/nationale og internationale projekter, som medlemmerne tager del i.

Vi søger at gøre en forskel og, og den måde vi arbejder på i klubben, understøtter denne ambition.

Medlemskab af Aalborg Zontaklub kan varmt anbefales

Ina Koldkjær Sølling,

 

Det er mange år siden , jeg blev medlem af Aalborg Zontaklub, introduceret af min mensendick-lærer, som fortalte mig om organisationen og dens formål.

Formålet – kvinder hjælper kvinder worldwide – og mødet i den lokale klub med energiske, initiativrige og kompetente kvinder fra mange forskellige brancher, med mange forskellige uddannelser og i mange aldersgrupper gjorde, at jeg blev “hooked”. Jeg har derfor været medlem siden 1991.

Jeg har deltaget i mange landsmøder, charterfester og klubmøder rundt om i landet, og det har altid været givende, spændende – og sjovt!

Gennem årene har klubben haft flere forskellige projekter, og det er dejligt at se, at vi kan gavne med vores støtte.

Elsebeth Kolind Schaap

 

Henriette Rosendal skriver:

”I 2012 blev jeg kontaktet af et medlem fra den lokale Zontaklub i Aalborg. Meget gæstfrit og inkluderende blev jeg budt med til et par klubmøder, førend jeg blev optaget i juni 2012.
Jeg har qua mit arbejde som sognepræst haft mulighed for at være på studieture i både Egypten, Myanmar samt Cambodia. Det har hver gang slået mig, at disse landes problemer med bl.a. analfabetisme og fattigdom har været uhyrlige, samt at disse landes mulige forandringer kun kommer til at ske gennem kvinder. Kvinder er håbsbærere.
Derfor er jeg er stolt af at være medlem af en NGO, hvor vi sætter kvinders mulighed for uddannelse via ”hjælp til selvhjælp” samt respekt for kvinders rettigheder øverst på dagsordenen.
Desuden er jeg medlem af Zonta, fordi jeg her får en enestående mulighed for at møde spændende mennesker med hver deres baggrund og profession. Vi er vidt forskellige mennesker, som tænker og agerer vidt forskelligt. Det giver grobund for både faglige og personlige dialoger. Vi er vidt forskellige – men fælles for os alle er vores engagement for at forbedre kvinders muligheder herhjemme og worldwide.
Som en ekstra bonus oplever jeg desuden et fantastisk netværk, hvor vi er der for hinanden, hvis vi har hjælp behov. Det sociale er essentielt i vores klub.”

Nyheder

15. april 2024

Zonta Danmarks Håndværkerlegat

Zonta Danmarks Håndværkerlegat er åbent for ansøgninger Frist:17. maj 2024    Zonta Danmarks legat til kvinder i håndværkeruddannelse Zonta Danmark uddeler årligt et legat på 10.000 kr. til kvinder på […]

Læs mere 23. marts 2024

Women in Business Scholarship kan nu søges

Zonta Danmark indkalder hermed ansøgere til dette distriktslegat, der udbydes i Zonta Distrikt 13, der omfatter Danmark, Norge, Island og Litauen. Målgruppen er kvindelige business-studerende mellem 2.-5 år på studiet. […]

Læs mere 5. februar 2024

Arrangement 8. marts

Den 8. marts 2024 markerer Aalborg Zontaklub Kvindernes Internationale Dag. Historiefortælling og musik på Kvindernes Internationale Dag. Det sker i Folkekirkens Hus med en foredrags- og musikaften, hvor forfatter og […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

Arrangement 8. marts

Den 8. marts 2024 markerer Aalborg Zontaklub Kvindernes Internationale Dag. Historiefortælling og musik på Kvindernes Internationale Dag. Det sker i Folkekirkens Hus med en foredrags- og musikaften, hvor forfatter og […]

Læs mere 4. januar 2024

Klubmøde 6. februar

Klubmøde Besøg hos Advokat Helle Birgitte

Læs mere

Klubmøde

Klubmøde 9. Januar Strategidiskussion Fordrag ved Inge Pedersen, Min mor var tyskertøs

Læs mere SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.