Stemningsbilleder fra medlemsmøder

 

 

 

 

 

 

 

 

Set og sket

Donation til Krisecenter for Kvinder, Aalborg

Anne-Lise, Ina, Elsemette og Karin besøgte mandag d. 17. januar 2022 Krisecenter for Kvinder, Saxogade, Aalborg.

Vi mødtes med leder Niels-Jacob Ulstrup for at overrække Aalborg Zontaklubs donation på 40000 kr.

Niels Jacob Ulstrup oplyste: “Donationen vil blive anvendt til at forny vores rammer i den mere rekreative del af vores tilbud, hvor særligt Fællesrum/TV-Stuen trænger til en kærlig hånd.

Den bærer meget præg af, at vi tidligere har fået doneret møbler og udstyr forskellige steder fra. Dermed fremstår den noget usammenhængende og lidt trist i sit udtryk, hvilket vi meget gerne vil have lavet om på. Fællesstuen skal fremstå moderne og imødekommende og inviterer til at man kan slappe af og hygge sig i rummet. Så det er i korte træk der vi vil lægge ressourcerne.”

Vi fik desuden en god og instruktiv snak med lederen Niels-Jacob Ulstrup om krisecentret og det arbejde de gør.

 

Medlemsmøde 4. oktober 2021

Mødet startede kl. 18 med velkomst ved Elsebeth med dejlig saft og kanapéer, som hun havde lavet i anledning af sine 30 år i Zonta. Klubben takkede med en buket. Da Frida Still Virum var syg, viste hendes kollega Stefanie Dyrbye rundt i det store atelier på Akvavitvej 23, hvor der var mulighed for at se adskillige interessante og forskelligartede arbejdsformer og kunstværker.

Mødet fortsatte på Café Klostertorvet med informationer fra alle udvalg og derefter spisning

Nogle stemningsbilleder fra aftenen

 

Afgående bestyrelse pr. 1. juni 2021

Årets sidste medlemsmøde – Julemødet

Julemøde hos Agnete med medlemsoptagelse af Gitte Jarsbo og Dorte Holdgaard.

 

Medlemsmøde d. 8-11-2018.

Zonta Aalborg havde besøg af to kvinder, der begge driver spændende virksomheder. Lone Christensen, https://www.aktivguld.com/da, der fortalte om diamanter og sit arbejde som diamanthandler. Birgitte Munch, http://www.birgittemunch.dk, der anvender diamanterne, når hun fremstiller de meget spændende og smukke smykker.

 

Medlemsmøde d. 4. oktober .

Vi havde besøg af Zontians fra naboklubberne Zonta Viborg, Aarhus ll og Silkeborg, som fortalte om deres projekter og arbejdet med at samle penge ind til projekterne. Der er mange spædede muligheder. Vi arbejder videre med at skaffe penge og finde gode formål at støtte.

Vi fejrede også at vores medlem Ulla Kürstein Jensen har været medlem af Zonta i 25 år. Hun fik overrakt et diplom og en buket af vores formand. Tidligere medlem Birthe Brams, der var mentor for Ulla for 25 år siden, var inviteret med og holdt en fin tale for Ulla.

 

Landsmødet i Næstved d. 21-23 september.

Fra Aalborg Zonta Klub var vi en delegation på 6 raske kvinder, som deltog i landsmødet i Karrebæksminde i dagene 21-23 september 2018. Det var et godt og konstruktivt landsmøde, omgivet af en hyggelig fredag aften i private Zonta-hjem, spændende foredrag om Maternity Foundation og en dejlig fest lørdag aften. Stor tak til Næstved Zonta Klub for et godt arrangement.

Og vi havde også god gang i salget af vores nye Zonta-tørklæder.

 

Medlemsmøde d. 6. september.

Zonta Aalborgs første møde efter sommerferien startede med den spændende film om LO´s formand Lizette Risgaard. Vi var så heldige, at HK-Aalborgs formand Mette Lynggaard Pedersen efter filmen ville dele sine lokale erfaringer med arbejdet på topplan i fagbevægelsen. Det var en spændende aften.

 

Medlemsmøde d. 3. maj.

Medlem af vores klub, juridisk direktør i Spar Nord Karin Duerlund, var værtinde for en super interessant og tankevækkende aften i Spar Nords hovedsæde. Niklas Andersen, forretningsudvikler i Spar Nord, tog os med på en fremtidsrejse. Tankevækkende hvor hurtigt tingene udvikler sig. Bliver bankrådgiveren erstattet af en app? Karin fortalte derefter om, hvorfor Spar Nord er lykkedes med at udvikle sig til Danmarks 5. største bank.

 

Medlemsmøde d. 5. april.

Spændende aften med besøg af Borgmester Birgit Hansen, der fortalte om at være kvinde og borgmester- og om hvordan hun ser forskel på mænd og kvinder i politik.

Det var også en aften, hvor vi kunne optage endnu et medlem Anne-Lise Schou.

 

Medlemsmøde d. 1. februar.

Malene Urup, retspræsident for Byretten i Aalborg, fortæller om Retten og arbejdet som leder af denne. Derefter fik vi en rundvisning i Byrettens lokaler.

Aftenen sluttede med spisning og møde på Café Ulla Terkelsen.

 

Medlemsmøde 4.januar.

Den 4. januar 2018 holdt Aalborg Zonta Klub 80 års fødselsdagsfest. Der var gæster fra  naboklubberne Viborg, Århus 1.  og Silkeborg. Vi startede med bobler og snacks, hvorefter Eva Nielsen, som er historiker og tidligere distrikts- og landsformand, nu Esbjerg Zonta Klub, holdt et indlæg om Zontas historie. Tidligere medlem i Aalborg, nu Århus 1., Hanne Friis fortalte om Aalborg Zonta Klubs historie. Efter en dejlig middag blev aftenen afsluttet med et lotteri.

Der var feststemning og højt humør, og det var som altid dejligt med gæster fra andre klubber.

Og så var der også medlemsoptagelse – velkommen til Christina og Kirsten i vores klub.